راهنمای استفاده از سایت

 

رویدادها

سایت های مفید

سایت پايگاه استنادی علوم جهان اسلام:
www.mjl.isc.gov.ir

سایت پايگاه تامسون رویترز:
www.thomsonreuters.com

سایت پايگاه اسکوپوس:
www.scimagojr.com

سایت پايگاه پاب‌مِد:
www.ncbi.nlm.nih.gov

سایت مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت
www.blacklist.research.ac.ir

آمار بازدید سایت
بازدید امروز :
21
بازدید دیروز :
101
بازدید کل :
62289
مدارک جهت پذیرش

 

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش مقطع کارشناسی :

  •  ترجمه ریز نمرات و گواهی آخرین مدرک تحصیلی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه
  • اصل پاسپورت با اعتبار بیش از یک سال و نیم و دو سری کپی از تمام صفحات ۹-۲
  •  ترجمه شناسنامه با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه
  • - ارائه مدرک دیپلم
  • - ارائه مدرک پیش دانشگاهی
  • - ارائه ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی
  • - ارائه اصل پاسپورت
  • - ترجمه مدارک تحصیلی و ریز نمرات
  • - ترجمه شناسنامه با اخذ تاییدیه از دادگستری و وزارت امور خارجه
  • - ارائه 6 قطعه عکس رنگی در سایز 4*6
  • - پرداخت هزینه پذیرش تحصیلی

 

پس از تکمیل مدارک توسط دانشجو وارائه آن، ما اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه وکالج مورد تقاضای دانشجو مینماییم.

 

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش مقاطع بالاتر از لیسانس(کارشناسی ارشد و دکتری) :

علاوه بر مدارک فوق(مدارک مقطع کارشناسی) :

  •  معدل بالاتر از ۱۴
  •  ارائه ۳ معرفی نامه از ۳ استاد زمان تحصیل
  • Sop  یا همان انگیزه نامه
  • رزومه تحصیلی CV
  • گواهی سلامت پزشکی
  • مدرک کارشناسی و یا ارشد و ریز نمرات آن ها
  • کپی پاسپورت
  •  جهت مقطع  کارشناسی ارشد و دکترا پروپوزال مورد قبول در رابطه با رشته انتخابی
  •  ارائه مدرک زبان انگلیسی در حد متوسط به بالا(بستگی به رشته و دانشگاه دارد- بین 5.5 تا 6.5 آیلتس یا تافل و یا مدرکی مشابه به این آزمون ها- برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید)

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی

  •  ۶ قطعه عکس ۶*۴ رنگی پاسپورتی
  •  ۶۰ یورو هزینه ویزای تحصیلی
  •  گواهی تعهد پرداخت هزینه های دانشجو توسط پدر یا قیم در سربرگ محل کار آنها همراه با مهر و امضاء
  •  فتو کپی شناسنامه مادر
  •  گواهی اشتغال به کار پدر یا قیم در سربرگ محل کار آنها همراه با مهر و امضاء
  •  ترجمه روزنامه رسمی یا جواز کسب محل کار پدر یا قیم
  • سند ملکی یا موبایعه نامه به نام قیم
  • پرینت حساب ۶ماهه قیم به انگلیسی
  •  گواهی پرینت بانکی  موجودی ۲۰۰۰۰ یورو یا معادل ریالی آن به نام دانشجو
  • پرداخت شهریه کالج یا ترم اول دانشگاه  قبل از تکمیل پرونده سفارت
  • بعد از تکمیل مدارک مورد نیاز در پرونده ، نماینده موسسه با مراجعه به سفارت اقدام به تعیین وقت و ارائه مدارک مینماید، تااقدامات لازم برای صدور ویزا توسط سفارت انجام پذیرفته و نسبت به صدور ویزای دانشجویی اقدام  نماید.